Hoofd : Bestandsextensies : .patternlibrary Het dossier

.patternlibrary Bestandsextensie

Bestandstype Painter Pattern Library

Ontwikkelaar Corel
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.PATTERNLIBRARY optienummer

Patroonbibliotheek gemaakt en gebruikt door Corel Painter, een tekenapplicatie die wordt gebruikt om digitale illustraties te maken; bevat een verzameling patronen die aan het canvas kunnen worden toegevoegd; omvat bloemenstof, kanten lint, ketting en pianotoetsen; vergelijkbaar met .ABR Photoshop-penselen.

Meer informatie

De bibliotheek met patronen is toegankelijk via Painter's Media Library Panel. Selecteer Venster → Mediabibliotheek-panelen → Patronen en het deelvenster Mediabibliotheek verschijnt met tabbladen voor Bibliotheken Patroon, Verloop, Sproeier, Blik en Weefsel. U kunt vervolgens kiezen om een bibliotheek met de extensie "patternlibrary" te maken, importeren of exporteren.

Programma's die openen PATTERNLIBRARY bestanden
Windows
Corel Painter
Macintosh
Corel Painter

Over PATTERNLIBRARY bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .patternlibrary is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Painter Pattern Library beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.