Hoofd : Bestandsextensies : .partial Het dossier

.partial Bestandsextensie

Bestandstype Internet Explorer Partially Downloaded File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.PARTIAL optienummer

Een PARTIAL-bestand is een gedeeltelijk gedownload bestand gemaakt door Microsoft Internet Explorer 9 (IE9) of later en ook gemaakt door Microsoft Edge, de opvolger van Internet Explorer. Het slaat de inhoud van een bestand op terwijl het wordt gedownload. GEDEELTELIJKE bestanden markeren de download als onvolledig en maken het mogelijk om de downloads te hervatten.

Meer informatie
___ categories_name31 ___ Misc-bestanden ______ categories_text31 ___

De categorie Misc Files bevat diverse bestandstypes die niet in andere categorieën passen. Enkele voorbeelden zijn gedeeltelijk gedownloade bestanden, installatiebestanden en hernoemde bestanden. Deze categorie kan naast computers ook andere bestanden bevatten die gerelateerd zijn aan andere hardwareapparaten.

______ extension_description15944 ___

Een PARTIAL-bestand is een gedeeltelijk gedownload bestand gemaakt door Microsoft Internet Explorer 9 (IE9) of later en ook gemaakt door Microsoft Edge, de opvolger van Internet Explorer. Het slaat de inhoud van een bestand op terwijl het wordt gedownload. GEDEELTELIJKE bestanden markeren de download als onvolledig en maken het mogelijk om de downloads te hervatten.

___ErrorException: cURL error 18: transfer closed with outstanding read data remaining (see https://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html) in /home/bestandopenen/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php:324 Stack trace: #0 /home/bestandopenen/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(361): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->getResponse(' ___ extension_...') #1 /home/bestandopenen/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(185): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->instanceTranslate(' ___ extension_...') #2 /home/bestandopenen/app/common/models/Parsing.php(231): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->__call('translate', Array) #3 /home/bestandopenen/app/console/controllers/ParseController.php(28): common\models\Parsing::fileInfo('fileinfo.com', 'https://fileinf...', true, true) #4 [internal function]: console\controllers\ParseController->actionIndex('https://fileinf...', 'true', 'true') #5 /home/bestandopenen/app/vendor/yiisoft/yii2/base/InlineAction.php(57): call_user_func_array(Array, Array) #6 /home/bestandopenen/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Controller.php(157): yii\base\InlineAction->runWithParams(Array) #7 /home/bestandopenen/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Controller.php(148): yii\base\Controller->runAction('', Array) #8 /home/bestandopenen/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Module.php(528): yii\console\Controller->runAction('', Array) #9 /home/bestandopenen/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Application.php(180): yii\base\Module->runAction('parse', Array) #10 /home/bestandopenen/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Application.php(147): yii\console\Application->runAction('parse', Array) #11 /home/bestandopenen/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Application.php(386): yii\console\Application->handleRequest(Object(yii\console\Request)) #12 /home/bestandopenen/app/yii(27): yii\base\Application->run() #13 {main} ______ extension_common15944 ___ ______ product_main_features9671 ___
 • Webnotities maken en delen of opslaan
 • Verwijder onnodige inhoud bij het lezen van artikelen
 • Favorieten importeren uit andere browsers
 • Vraag Cortana om vragen te beantwoorden of informatie op een webpagina te markeren
 • Verken webpagina-code met ontwikkelaarstools
 • Artikelen opslaan in uw leeslijst voor een later tijdstip
 • Privé bladeren
______ product_text9671 ___

Screenshot van Microsoft Edge 40

Hoofdfuncties

Microsoft Edge is een webbrowser voor Windows 10-apparaten. Het biedt vertrouwde browsereigenschappen die beschikbaar zijn in Internet Explorer (die het heeft vervangen), Google Chrome en Mozilla Firefox, en introduceert ook een aantal nieuwe mogelijkheden.

Edge biedt een startpagina die bestaat uit een zoekbalk aangedreven door Bing en een aanpasbare nieuws- en informatiefeed. Het biedt een verscheidenheid aan browse-mogelijkheden, waaronder een favorietenbalk, webgeschiedenis, downloadlijst, privé browsen, ontwikkelaarstools en de mogelijkheid om een pagina te openen met Internet Explorer. U kunt artikelen in de leeslijst ook op een later tijdstip opslaan en specifieke webpagina's configureren die moeten worden geopend bij het starten van de browser.

De browser beschikt over verschillende unieke functies. U kunt Cortana, de Windows virtuele assistent, vragen stellen of relevante informatie op een webpagina markeren. U kunt notities maken, hoogtepunten maken en elke regio van een webpagina kopiëren en deze met anderen delen of opslaan in OneNote, Favorieten of de Leeslijst. De browser bevat ook een leesweergave, vergelijkbaar met de Reader-weergave van Apple Safari, die onnodige inhoud weghaalt wanneer je een artikel leest.

Alle nieuwe functies en verbeterde prestaties maken van Edge een aanzienlijke upgrade via internet Ontdekkingsreiziger. Het biedt enkele vertrouwde browsergereedschappen, terwijl het unieke functies toevoegt, zoals Cortana-integratie en webnotamogelijkheden. Er zijn enkele tekortkomingen aan Edge, waaronder het onvermogen om inhoud tussen apparaten te synchroniseren. Microsoft Edge bevindt zich nog niet op hetzelfde niveau als Chrome of Firefox, maar het is een veelbelovend begin voor Windows 10-gebruikers.

Bijgewerkt: 11 februari 2019

______ product_main_features7640 ___
 • Integreert tussen Windows-apparaten
 • Snel webpagina's laden
 • Blokkeert veel van de sociaal ontworpen malware
 • Opties voor privé browsen
 • Hulpprogramma's voor ontwikkelaars voor het inspecteren van webpagina's
______ product_text7640 ___

Microsoft Internet Explorer is de standaardwebbrowser van Microsoft Windows. Het is een van de meest gebruikte webbrowsers, samen met Google Chrome, Mozilla Firefox en Apple Safari.

Internet Explorer wordt geïnstalleerd op apparaten waarop Microsoft Windows wordt uitgevoerd, zoals tablets of pc's. U kunt uw webbrowser aanpassen voor dezelfde ervaring op al uw compatibele Windows-pc's en mobiele apparaten. Internet Explorer biedt snel laden van webpagina's en beschermt u tegen bijna alle sociaal ontwikkelde malware. Internet Explorer biedt veilig browsen met een Do Not Track-functie en een InPrivate-navigatieoptie die uw browsegeschiedenis beschermt. De webbrowser biedt ook handige ontwikkelaarstools waarmee u webpagina's kunt inspecteren.

Internet Explorer stapsgewijs goed op tegen andere webbrowsers. Het biedt een eenvoudige interface, snelle laadtijden, bescherming tegen malware en privé browsen. Nieuwere versies van Internet Explorer zijn echter alleen beschikbaar voor pc's met Windows 7 en hoger, waardoor de browser wordt beperkt. Ook voor Windows 10-gebruikers heeft Microsoft Internet Explorer vervangen door Edge, een aanzienlijke upgrade, als de standaardbrowser. Al met al is Microsoft Internet Explorer een goede webbrowser, maar Chrome of Firefox zijn betere opties.

Bijgewerkt: 13 juni 2017

___
Programma's die openen PARTIAL bestanden
Windows
Microsoft Internet Explorer
Microsoft Edge

Over PARTIAL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .partial is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Internet Explorer Partially Downloaded File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.