Hoofd : Bestandsextensies : .part Het dossier

.part Bestandsextensie

Bestandstype Partially Downloaded File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Misc-bestanden
Formaat Text and Binary

.PART optienummer

Een PART-bestand is een gedeeltelijk gedownload bestand van internet dat wordt gebruikt voor downloads die worden uitgevoerd of die zijn gestopt. Sommige PART-bestanden kunnen op een later tijdstip worden hervat met hetzelfde programma waarmee de download is gestart. PART-bestanden worden meestal gebruikt door Mozilla Firefox en verschillende programma's voor bestandsoverdracht, zoals Go! Zilla, eMule en het beëindigde eDonkey-programma.

Meer informatie

Als u Skype op een Mac gebruikt en een PART-bestand blijft verschijnen, verplaatst u het bestand naar de prullenbak en zorgt u ervoor dat dit het enige bestand in de prullenbak is. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op het pictogram "Prullenbak", houd de toets "Opdracht" ingedrukt, selecteer Beveilig lege prullenbak en controleer of de prullenbak leeg is. Wanneer u Skype opnieuw opent, verschijnt het PART-bestand niet meer.

OPMERKING: om een PART-bestand te downloaden met FlashGet, moet u mogelijk de extensie hernoemen naar .JC .

Programma's die openen PART bestanden
Windows
Mozilla Firefox
Skype
FlashGet
Free Download Manager
DrSiRiUs eMule Plus
Headlight Go!Zilla
Linux
Mozilla Firefox
Skype
zsync
Macintosh
Mozilla Firefox
Skype

Over PART bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .part is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Partially Downloaded File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.