Hoofd : Bestandsextensies : .paperlibrary Het dossier

.paperlibrary Bestandsextensie

Bestandstype Painter Paper Library

Ontwikkelaar Corel
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.PAPERLIBRARY optienummer

Bibliotheek gemaakt en gebruikt door Corel Painter, een toepassing die wordt gebruikt om digitale illustraties te maken; slaat een verzameling verschillende soorten papier op; omvat papiertexturen en aquarel papier.

Meer informatie

Painter gebruikt het .PAPERS -bestand om afzonderlijke papiersoorten op te slaan en het PAPERLIBRARY-bestand wordt gebruikt om een bibliotheek met papiersoorten of PAPERS-bestanden te bewaren.

Bekijken, importeren of exporteren een PAPERLIBRARY bestand, selecteer Venster → Paper Panels → Paper Libraries. In dit paneel kunt u kiezen om een bibliotheek met papiersoorten te importeren of exporteren.

Programma's die openen PAPERLIBRARY bestanden
Windows
Corel Painter
Macintosh
Corel Painter

Over PAPERLIBRARY bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .paperlibrary is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Painter Paper Library beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.