Hoofd : Bestandsextensies : .pap Het dossier

.pap Bestandsextensie

Bestandstype1 PanoramaStudio Project File

Ontwikkelaar tshsoft
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

Wat is PAP file?

Project gemaakt met PanoramaStudio, een programma voor het maken van groothoek- en 360 graden panoramafoto's; slaat het panorama en bijbehorende afbeeldingen op terwijl het wordt samengesteld.

Meer informatie

PanoramaStudio ondersteunt meerdere bestandimporttypen en kan voltooide panorama's in veel verschillende afbeeldingsindelingen exporteren.

Programma's die openen PAP bestanden

Bestandstype2 Corel Painter Paper Texture

Ontwikkelaar Corel
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.PAP optienummer2

Papierstructuur of "korrel" gebruikt voor een schilderij in Corel Painter; voegt een realistische textuur toe aan schilderijen en tekeningen; kan worden geladen met behulp van de opdracht "Load Library" in het menu Painter's Paper.

Programma's die openen PAP bestanden
Windows
Corel Painter
Macintosh
Corel Painter

Over PAP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pap is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Corel Painter Paper Texture beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.