Hoofd : Bestandsextensies : .pando Het dossier

.pando Bestandsextensie

Bestandstype Pando File

Ontwikkelaar Pando Networks
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.PANDO optienummer

bevat metagegevensinformatie over een bestand of een groep bestanden die moeten worden overgedragen met Pando, een programma dat wordt gebruikt om bestanden over te zetten op dezelfde manier als een BitTorrent-client; gebruikt om te verwijzen naar andere locaties van het bestand / de bestanden waaruit u kunt downloaden.

Meer informatie

PANDO-bestanden lijken op .TORRENT -bestanden omdat ze gegevens bevatten over het bestand / de bestanden die moeten worden gedownload, maar niet de feitelijke bestandsgegevens.

OPMERKING: Pando stopte zijn services op 31 augustus 2013. Het programma is niet langer beschikbaar, waardoor PANDO-bestanden overbodig worden.

Programma's die openen PANDO bestanden

Over PANDO bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pando is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Pando File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.