Hoofd : Bestandsextensies : .page Het dossier

.page Bestandsextensie

Bestandstype1 HybridJava Web Page

Ontwikkelaar HybridServerPages Group
Categorie Web-bestanden
Formaat Text

Wat is PAGE file?

Dynamische webpagina met HTML- en Java-code; vergelijkbaar met een .JSP -pagina, maar voegt de formele HTML- en Java-syntaxis samen in dezelfde code; gecompileerd op een webserver door de HybridJava-compiler, die de resulterende code naar de webbrowser van de gebruiker verzendt.

Meer informatie

PAGE-bestanden moeten in de subdirectory \ pages op de webserver worden geplaatst. HybridJava Compiler is beëindigd.

Programma's die openen PAGE bestanden
Windows
HybridJava Compiler
Text editor
Linux
HybridJava Compiler
Text editor
Macintosh
HybridJava Compiler
Text editor

Bestandstype2 S Note Page File

Ontwikkelaar Samsung
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text and Binary

.PAGE optienummer2

Een PAGINA-bestand is een gegevensbestand dat wordt gebruikt door S Note, een geavanceerde notitie-app die is ontwikkeld door Samsung voor gebruik met mobiele apparaten van Samsung, zoals Galaxy S en Galaxy Note. Het bevat elke tekst die wordt weergegeven in de .SPD -notitie, samen met andere gecodeerde informatie over de notitie, bijvoorbeeld wanneer deze voor het laatst is bijgewerkt.

Meer informatie

PAGE-bestanden zijn niet bedoeld om direct te worden geopend. In plaats daarvan wordt er naar verwezen door een toepassing, zoals Samsung S Note in Android of Windows, bij het openen van een SPD-bestand. U kunt echter een PAGINA-bestand openen in een teksteditor om de tekst te bekijken, samen met andere gecodeerde informatie die wordt weergegeven in de SPD-notitie.

PAGINA-bestanden bevinden zich in SPD Notes, die zijn gecomprimeerd met Zip compressie. U kunt PAGE-bestanden extraheren uit SPD-archieven door de extensie ".spd" in een SPD-bestand te vervangen door ".zip" om een .ZIP -bestand te maken. U kunt vervolgens de inhoud extraheren, waaronder een PAGE-, .DAT en .JPG -bestand, met een Zip-decompressieprogramma, zoals Corel WinZip of Apple Archive Utility.

Programma's die openen PAGE bestanden

Over PAGE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .page is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype S Note Page File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.