Hoofd : Bestandsextensies : .ozb Het dossier

.ozb Bestandsextensie

Bestandstype MU Online Image File

Ontwikkelaar Webzen
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.OZB optienummer

grafisch bestand gemaakt voor MU Online, een enorm Koreaans online multiplayer rollenspel; bevat een afbeelding die wordt gebruikt voor personages en verschijningen van de wereld waarnaar wordt verwezen tijdens het spelen van het spel; bevat afbeeldingen die deel uitmaken van texturen, skins, interface, enz.

Meer informatie

Het OZB-bestand moet worden geconverteerd naar een .JPG , .BMP , .TGA of een ander aanpasbaar grafisch bestand om te worden bewerkt door een afbeeldingseditor en vervolgens opnieuw geconverteerd naar een OZB-bestand. Het OZB-bestand kan worden geconverteerd met de MU Online Image Converter.

OPMERKING: Andere vergelijkbare afbeeldingsbestanden die door MU Online worden gebruikt, zijn .OZJ en .OZT .

Programma's die openen OZB bestanden

Over OZB bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ozb is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype MU Online Image File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.