Hoofd : Bestandsextensies : .oxt Het dossier

.oxt Bestandsextensie

Bestandstype Apache OpenOffice Extension

Ontwikkelaar Sun Microsystems
Categorie Plugin bestanden
Formaat Zip

.OXT optienummer

Extensie die extra functionaliteit toevoegt aan Apache OpenOffice (voorheen OpenOffice.org) en StarOffice-programma's; biedt extra functies zoals geavanceerde spellingcontrole, rapportopbouw, bestandscompressie en vele andere mogelijkheden.

Meer informatie

Om een OXT-bestand te installeren, selecteert u "Extension Manager" in het menu Tools en vervolgens klikt u op "Add" en selecteert u de extensie in de bestandsbrowser. Als u Apache OpenOffice 2.2 of hoger hebt, kunt u ook extensies installeren door eenvoudig op het OXT-bestand te dubbelklikken.

OXT-bestanden kunnen worden ontwikkeld voor de Apache OpenOffice-suite of voor afzonderlijke programma's, waaronder Writer, Base, Calc, Chart, Draw, Impress en Math. Ze kunnen bij het programma worden geleverd of door gebruikers worden ontwikkeld.

U kunt extensies downloaden in de Apache OpenOffice Repository.

Programma's die openen OXT bestanden
Windows
Apache OpenOffice
LibreOffice
Linux
Apache OpenOffice
LibreOffice
Macintosh
Apache OpenOffice
LibreOffice
Planamesa NeoOffice

Over OXT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .oxt is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Apache OpenOffice Extension beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.