Hoofd : Bestandsextensies : .out Het dossier

.out Bestandsextensie

Bestandstype1 Compiled Executable File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat Binary

Wat is OUT file?

Een OUT-bestand is een gecompileerd uitvoerbaar bestand dat is gemaakt door verschillende broncode-compilers in Unix-achtige besturingssystemen, zoals Linux en AIX. Het kan uitvoerbare code, gedeelde bibliotheken of objectcode opslaan. OUT-bestanden zijn grotendeels vervangen door de nieuwere COFF-indeling (Common Object File Format).

Meer informatie

OUT-bestanden worden meestal gezien als a.out-bestanden. De naam staat voor "assembler-uitvoer" en is een indeling die wordt gebruikt door de miniprogramma's PDP-7 en PDP-11.  De "a.out" -bestandsnaam kan ook worden gegeven aan OUT-bestanden die niet zijn opgeslagen in de "assembler-uitvoer" -indeling, maar is in plaats daarvan alleen de standaardnaam die wordt gegeven aan uitvoerbestanden wanneer er geen naam wordt toegepast.

Programma's die openen OUT bestanden
Linux
Linux

Bestandstype2 Output File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

.OUT optienummer2

Generiek uitvoerbestand gemaakt door verschillende programma's; bevat meestal tekst die is gedumpt uit een batchproces of een aangepast programma als een logboek; kan worden geanalyseerd om het uitvoeringsgedrag van een programma te debuggen of te begrijpen.

Meer informatie

OUT-bestanden kunnen ook worden gebruikt om gegevens te verzamelen die vanuit een programma zijn gestript naar standaard out.

Programma's die openen OUT bestanden
Windows
Microsoft Notepad
Microsoft WordPad
Microsoft Word
Macintosh
Apple TextEdit

Over OUT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .out is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Output File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.