Hoofd : Bestandsextensies : .otrkey Het dossier

.otrkey Bestandsextensie

Bestandstype OnlineTvRecorder Encoded Video File

Ontwikkelaar OnlineTvRecorder.com
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.OTRKEY optienummer

Gecodeerd videobestand gedownload van OnlineTvRecorder.com (OTR), een website die wordt gebruikt voor het opnemen en downloaden van tv-programma's; moet worden gedecodeerd met het OTRKEY-decoderprogramma voordat het kan worden bekeken en kan alleen worden gedecodeerd door gebruikers met een geldige OnlineTvRecorder-account.

Meer informatie

OTRKEY-bestanden worden gemaakt wanneer een OTR-gebruiker ervoor kiest om een tv-programma op te nemen. De website maakt vervolgens een OTRKEY-bestand met de gecodeerde video beschikbaar om te downloaden en de gebruiker kan het decoderen en bekijken op de lokale computer. Deze methode zorgt ervoor dat opgenomen programma's alleen kunnen worden bekeken door gebruikers die deze opnemen. OPMERKING: De website OnlineTvRecorder.com is in het Duits gelokaliseerd.

Programma's die openen OTRKEY bestanden

Over OTRKEY bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .otrkey is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype OnlineTvRecorder Encoded Video File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.