Hoofd : Bestandsextensies : .oth Het dossier

.oth Bestandsextensie

Bestandstype1 OpenDocument HTML Template

Ontwikkelaar OASIS
Categorie Web-bestanden
Formaat Binary

Wat is OTH file?

Sjabloonbestand gemaakt door OpenOffice.org of een andere toepassing voor kantoorproductiviteit die de OpenDocument-standaard ondersteunt; bevat vaak sjabloonkop- en voetteksten, evenals stijl- en opmaakinstellingen; gebruikt voor het opmaken van HTML-documenten met een vergelijkbare uitstraling.

Meer informatie

OTH-bestanden worden geformatteerd met behulp van de XML-gebaseerde OASIS OpenDocument-standaard.

Programma's die openen OTH bestanden

Bestandstype2 Origin Graph Theme File

Ontwikkelaar OriginLab
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.OTH optienummer2

Een OTH-bestand is een themabestand gemaakt door Origin, een applicatie voor gegevensanalyse en grafische weergave die door verschillende wetenschappers en ingenieurs wordt gebruikt. Het bevat standaard of door de gebruiker gedefinieerde instellingen die het uiterlijk van een of meer grafieken, werkbladen, rapporttabellen of matrixpagina's aanpassen. OTH-bestanden kunnen na het opslaan worden gewijzigd.

Meer informatie

Thema's worden meestal gebruikt om eigenschappen in grafieken in Origin op te slaan en toe te passen. Ze lijken op sjabloonbestanden omdat ze worden gebruikt om instellingen op te slaan die kunnen worden toegepast op andere grafieken.

OPMERKING: OTH-bestanden bevinden zich meestal in de map "Thema's" van C: \ Program Files \ OriginLab \ Origin < versie van > installatie.

Programma's die openen OTH bestanden

Over OTH bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .oth is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Origin Graph Theme File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.