Hoofd : Bestandsextensies : .otf Het dossier

.otf Bestandsextensie

Bestandstype1 OpenType Font

Ontwikkelaar N/A
Categorie Lettertypebestanden
Formaat N/A

Wat is OTF file?

Een OTF-bestand is een lettertypebestand dat is opgeslagen in de OpenType-indeling die is ontwikkeld door Adobe en Microsoft. Het combineert aspecten van de PostScript- en TrueType-lettertypeformaten. OTF-lettertypen zijn volledig schaalbaar, wat betekent dat de grootte van de tekens kan worden aangepast zonder de kwaliteit te verliezen.

Meer informatie

De OpenType-lettertypeformaat wordt ondersteund door macOS en Windows 2000 en hoger. OTF-bestanden moeten worden opgeslagen in de systeemlettertypemap om toegankelijk te zijn voor applicaties.

Programma's die openen OTF bestanden
Windows
FontForge
Microsoft Windows Font Viewer
Linux
FontForge
Macintosh
FontForge
Apple Font Book

Bestandstype2 OpenTuft Tufting Design File

Ontwikkelaar NedGraphics
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

.OTF optienummer2

Algemene interface-indeling voor het maken van bosjesmotieven die kunnen worden verwerkt door tuftmachines; maakt het mogelijk om ontwerpen in verschillende textielproducten te vlechten; bevat informatie zoals thread-up, garenplaatsing en lengte van garenthruten.

Meer informatie

De OTF-bestandsindeling wordt gespecificeerd in een Windows .INI -bestand-achtige structuur.

OPMERKING: Het OTF-formaat wordt ondersteund door de tuft-ontwerpsoftware van NedGraphics, maar NedGraphics veranderde de ".otf" "uitbreiding tot" .otu "omdat er conflicten waren met OpenType-lettertypebestanden.

Programma's die openen OTF bestanden
Windows
NedGraphics Tuft software

Bestandstype3 OpenDocument Formula Template

Ontwikkelaar Oracle
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.OTF optienummer3

Sjabloon voor het maken van formules die worden gebruikt door OpenOffice-spreadsheets; staat toe dat cellen in de spreadsheet automatisch worden ingevuld op basis van formuleberekeningen; geformatteerd met behulp van de OASIS OpenDocument XML-standaard.

Programma's die openen OTF bestanden
Windows
Apache OpenOffice
Linux
Apache OpenOffice
Macintosh
Apache OpenOffice

Over OTF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .otf is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype OpenDocument Formula Template beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.