Hoofd : Bestandsextensies : .ost Het dossier

.ost Bestandsextensie

Bestandstype Outlook Offline Data File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.OST optienummer

Een OST-bestand is een gegevensbestand gemaakt door Microsoft Outlook (2005 of later), een e-mailclient en persoonlijke informatiebeheerder. Het wordt gebruikt om een kopie van postvakinformatie op te slaan vanuit een Office 365-, Exchange- of Outlook.com-account. OST-bestanden kunnen e-mailberichten, contacten, taken, agendagegevens en andere accountinformatie bevatten.

Meer informatie

OST-bestanden worden opgeslagen op de lokale computer van een gebruiker, waardoor de gebruiker toegang heeft tot zijn e-mails en andere postvakinformatie wanneer hij geen toegang tot internet heeft. De gebruiker kan opzoeken en afspraken maken, zoeken of contacten toevoegen en e-mails lezen en schrijven wanneer deze offline zijn. Wijzigingen die offline zijn gemaakt, worden echter niet gesynchroniseerd met het gebruikersaccount op de server totdat er een internetverbinding tot stand is gebracht.

Een OST-bestand wordt gemaakt wanneer de optie "Offline mappen gebruiken" is geselecteerd in Outlook . Het bestand bevindt zich in de volgende map:

\ Gebruikers \ gebruiker \ AppData \ Lokaal \ Microsoft \ Outlook

U kunt ook naar de locatie van het OST-bestand navigeren door Bestand te selecteren → Accountinstellingen, klik op Accountinstellingen ..., selecteer het tabblad Gegevensbestanden, klik op een item en selecteer vervolgens Maplocatie openen.

OPMERKING: het OST-bestand lijkt op een persoonlijke map ( .PST ) Bestand, maar wordt alleen gebruikt voor het opslaan van offline gegevens.

Programma's die openen OST bestanden
Windows
Microsoft Outlook
OEMailRecovery.com Outlook Recovery Toolbox
Remo Convert OST to PST
4Team Corporation OST PST Viewer
Aryson OST Recovery
Macintosh
Microsoft Outlook

Over OST bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ost is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Outlook Offline Data File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.