Hoofd : Bestandsextensies : .osp Het dossier

.osp Bestandsextensie

Bestandstype OpenShot Project File

Ontwikkelaar Jonathan Thomas
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.OSP optienummer

Videobewerkingsprojectbestand gemaakt door OpenShot, een open source video-editor voor Linux; bevat verwijzingen naar audio-, video- en afbeeldingsbestanden, alsmede overgangen, effecten en volgorde-informatie; ondersteunt meerdere tracks en niet-destructieve bewerkingen; gebruikt voor het opslaan en laden van een videobewerkingsproject en het exporteren naar een van de verschillende ondersteunde video-uitvoerindelingen.

Meer informatie

OpenShot is een niet-lineaire video-editor, wat betekent dat gebruikers elk frame in een video kunnen openen en bewerken zonder de originele kopie van de frames te vernietigen. De software maakt gebruik van FFmpeg-bibliotheken, die ondersteuning bieden voor verschillende audio-, video- en afbeeldingsindelingen.

Programma's die openen OSP bestanden
Linux
OpenShot

Over OSP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .osp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype OpenShot Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.