Hoofd : Bestandsextensies : .osb Het dossier

.osb Bestandsextensie

Bestandstype1 Osu! Storyboard File

Ontwikkelaar peppy
Categorie Spelbestanden
Formaat Text

Wat is OSB file?

Een OSB-bestand bevat een storyboard gemaakt door osu !, een ritmegame waarbij spelers op visuele aanwijzingen tikken die synchroon lopen met muziek. Het slaat het mappad van een afbeelding op, meestal een .JPG of .PNG bestand, dat tijdens het spelen wordt weergegeven met een .OSZ Beatmap-bestand. Het bevat ook onbewerkte tekstinformatie die beschrijft wanneer en waar de afbeelding op de achtergrond wordt weergegeven, afhankelijk van hoe de speler presteert.

Meer informatie

OSB-bestanden bevinden zich in dezelfde map "Beatmaps" van de osu! game-installatie als het OSZ-bestand waarmee ze zijn geassocieerd. Meestal is de installatiemap C: \ Program Files \ osu! \ Beatmaps \, maar misschien moet u de map handmatig maken.

Programma's die openen OSB bestanden
Windows
osu!

Bestandstype2 OpenStreetMap Binary Map File

Ontwikkelaar Merkaartor
Categorie GIS-bestanden
Formaat Binary

.OSB optienummer2

Bestand gebruikt door Merkaartor, een OpenStreetMap (OSM) -editor; slaat de XML-gegevens op van een .OSM -bestand in een binair formaat; maakt meer compacte bestandsgroottes en snellere manipulatie mogelijk, maar is moeilijker te lezen, omdat het niet in platte tekst wordt opgeslagen.

Programma's die openen OSB bestanden
Windows
Merkaartor
Linux
Merkaartor
Macintosh
Merkaartor

Over OSB bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .osb is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype OpenStreetMap Binary Map File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.