Hoofd : Bestandsextensies : .ora Het dossier

.ora Bestandsextensie

Bestandstype1 Oracle Database Configuration File

Ontwikkelaar Oracle
Categorie Database bestanden
Formaat Text

Wat is ORA file?

Tekstbestand gebruikt door Oracle Database, een relationeel databasebeheersysteem op ondernemingsniveau (RDBMS); bevat databaseconfiguratieparameters; gebruikt voor het opslaan van systeembrede standaardinstellingen en voor het afstemmen van de databaseprestaties.

Meer informatie

Alle parameters in ORA-bestanden zijn optioneel, omdat de Oracle-database al standaardwaarden voor de vereiste parameters bevat. Parameters kunnen in elke volgorde worden opgegeven.

Gemeenschappelijke ORA-bestandsnamen omvatten init.ora (initialisatieparameters) en tnsnames.ora (configuratiebestand voor SQL * -netwerkverbindingen).

Programma's die openen ORA bestanden

Bestandstype2 OpenRaster Image File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.ORA optienummer2

Afbeeldingsbestand opgeslagen in het OpenRaster-formaat en open rasterafbeeldingen die meerdere lagen ondersteunen; ondersteunt meerdere lagen en bevat zowel afbeeldingsgegevens als metagegevens, inclusief XMP- en EXIF-tags.

Meer informatie

OpenRaster is ontworpen als een standaard platformplatform voor het bewerken van afbeeldingen dat door elke grafische bewerkingsapp kan worden gebruikt. ORA-bestanden kunnen meerdere afbeeldingslagen bevatten, evenals aanpassingslagen, laageffecten, laaggroepen en opties voor het overvloeien van lagen. Ze kunnen ook tekst, paden, opgeslagen selecties, laagmaskers en kleurprofielinformatie bevatten.

OPMERKING: het OpenRaster-formaat is ontwikkeld als een alternatief voor het .PSD -formaat van Adobe, dat strengere gebruiksrichtlijnen heeft.

Programma's die openen ORA bestanden
Windows
GIMP
XnViewMP
Chasys Draw IES
Linux
GIMP
XnViewMP
MyPaint
Nathive
Macintosh
GIMP
XnViewMP

Over ORA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ora is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype OpenRaster Image File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.