Hoofd : Bestandsextensies : .oplc Het dossier

.oplc Bestandsextensie

Bestandstype Nokia Operator Logo File

Ontwikkelaar Nokia
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.OPLC optienummer

Afbeeldingsbestand gebruikt door sommige Nokia mobiele telefoons; slaat het logo van de fabrikant op in een .PNG -formaat; gebruikt voor het weergeven van het bedrijfslogo op het opstartscherm van Nokia; kan worden geopend met elke afbeeldingviewer die het PNG-formaat ondersteunt.

Meer informatie

Upload eerst een PNG-afbeelding waarvan de bestandsextensie is hernoemd van ".png" naar ".oplc" om een aangepast operatorlogo naar uw telefoon te uploaden. Vervang vervolgens op de telefoon het bestaande Logo.oplc (of welk logo-bestandsnaam voorvoegsel dan ook dat de telefoon gebruikt) met uw nieuwe OPLC-bestand.

OPMERKING: om het weergeven van OPLC-bestanden op desktopcomputers gemakkelijker te maken, geeft u eenvoudigweg de naam van de ".oplc" bestandsextensie naar ".png" en dubbelklik erop om het bestand te openen in de standaard image viewer.

Programma's die openen OPLC bestanden

Over OPLC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .oplc is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Nokia Operator Logo File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.