Hoofd : Bestandsextensies : .opdownload Het dossier

.opdownload Bestandsextensie

Bestandstype Opera Partially Downloaded File

Ontwikkelaar Opera Software
Categorie Misc-bestanden
Formaat Text and Binary

.OPDOWNLOAD optienummer

Gedeeltelijk gedownload bestand gemaakt door de Opera-webbrowser; houdt de inhoud van het bestand dat wordt gedownload van de browser; de OPDOWNLOAD-extensie geeft aan dat de download onvolledig is, de extensie is verwijderd nadat de download is voltooid en het bestand kan worden gebruikt.

Meer informatie

Als uw downloadbestand uit de Opera-webbrowser werd onderbroken voordat het werd voltooid, kunt u mogelijk nog steeds een deel van het bestand herstellen door de extensie ".opdownload" te verwijderen en het bestand te openen.

OPMERKING: OPDOWNLOAD-bestanden lijken op .CRDOWNLOAD -bestanden die door Google Chrome worden gebruikt en op .DOWNLOAD -bestanden, die worden gebruikt door Mozilla Firefox en Apple Safari.

Programma's die openen OPDOWNLOAD bestanden
Windows
Opera
Linux
Opera
Macintosh
Opera

Over OPDOWNLOAD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .opdownload is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Opera Partially Downloaded File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.