Hoofd : Bestandsextensies : .op4 Het dossier

.op4 Bestandsextensie

Bestandstype Nastran Output File

Ontwikkelaar MSC Software
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.OP4 optienummer

uitvoerbestand gemaakt door MSC Nastran, een programma waarmee u de integriteit van verschillende structuren, zoals gebouwen of ruimtevaartuigen, kunt testen; gegenereerd door DMAP-alters, die fungeren als opdrachten om informatie te extraheren (zoals een matrix); kan worden geschreven in binaire of ASCII-indeling; bevat vectoren en matrices daarvan kunnen worden geanalyseerd en uitgevoerd als een structuurarray door verschillende Nastran-lezers.

Meer informatie

Het OP4-bestand wordt vaak gebruikt om Craig Bampton-modellen uit te wisselen tussen verschillende organisaties voor analyse. Het model bestaat uit grote modellen eindige elementen gereduceerd tot een reeks kleine matrices (vervat in het OP4-bestand) die massa-, stijfheids- en modusvorminformatie bevatten die vervolgens kan worden verbonden met fysieke grenspunten om de laagfrequente responsmodi van de structuur. De matrices zijn ideaal voor manipulatie, waardoor ze eenvoudig kunnen worden getest in een breed scala aan analyses.

Programma's die openen OP4 bestanden

Over OP4 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .op4 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Nastran Output File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.