Hoofd : Bestandsextensies : .one Het dossier

.one Bestandsextensie

Bestandstype OneNote Document

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.ONE optienummer

EEN ÉÉN bestand is een document gemaakt door OneNote, een notitieprogramma ontwikkeld door Microsoft. Het bevat een of meer secties waarin een of meer pagina's zijn opgeslagen. ÉÉN bestanden kunnen tekst, gedigitaliseerd handschrift en objecten bevatten die zijn geplakt vanuit andere toepassingen, zoals afbeeldingen, tekeningen en audio- / videoclips.

Meer informatie

ÉÉN bestand geopend in Microsoft OneNote 2016

Het ONE-bestand is het belangrijkste bestandstype dat is gekoppeld aan OneNote. Wanneer u een nieuwe notebook in het programma maakt, wordt er automatisch een ONE-bestand gemaakt dat automatisch wordt opgeslagen terwijl u werkt. Wanneer u een EEN-bestand opent, bevat de interface een pagina waar u tekst, afbeeldingen, tekeningen, vormen, tabellen en koppelingen kunt invoegen. U kunt er ook voor kiezen uw ONE-bestanden in de cloud te synchroniseren om ze op al uw apparaten up-to-date te houden.

OneNote wordt geleverd met Windows 10 en wordt meegeleverd met de Microsoft Office-suite. Het is ook beschikbaar voor macOS, Windows Phone, Android en iOS. Het doel van het programma is om getypte of handgeschreven notities te maken die kunnen worden gedeeld met andere gebruikers.

Programma's die openen ONE bestanden
Windows
Microsoft Office
Microsoft OneNote 2016
Macintosh
Microsoft Office
Microsoft OneNote

Over ONE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .one is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype OneNote Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.