Hoofd : Bestandsextensies : .oms Het dossier

.oms Bestandsextensie

Bestandstype HP Printer Substrate Presets Package File

Ontwikkelaar HP
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.OMS optienummer

Een OMS-bestand is een pakket voor substraatpresets dat wordt gebruikt door HP-printers, zoals printers uit de Latex- en Scitex-serie. Het bevat een ICC-profiel en voorinstellingen voor afdrukken, zoals doelstellingen voor kleurkalibratie, totaal inktvolume, droogtijd en glansverbeteringsvolume. OMS-bestanden worden gebruikt om presets te delen die het afdrukproces configureren op verschillende materialen, zoals papier, textiel, perkament en plastic.

Meer informatie

Als u geen op het internet aangesloten computer hebt, kunt u OMS-bestanden downloaden van de webpagina HP Media Solutions Locator. Hier kunt u kiezen uit verschillende OMS-bestanden voor uw printermodel en merk en type substraat. Nadat u het OMS-bestand hebt gedownload, kunt u het bestand in uw printer importeren. Hiervoor moeten uw computer en printer op hetzelfde LAN zijn aangesloten.

Als u een web-verbonden printer hebt, kunt u OMS-bestanden direct op het aanraakscherm van de printer zoeken, downloaden en installeren.

OPMERKING: aangezien OMS-bestanden worden gedownload van internet, kunt u kom het bestand tegen in uw downloads-map.

Programma's die openen OMS bestanden
WEB
HP printer embedded web server (see entry)

Over OMS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .oms is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype HP Printer Substrate Presets Package File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.