Hoofd : Bestandsextensies : .olp Het dossier

.olp Bestandsextensie

Bestandstype Office Live Package

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

.OLP optienummer

Pakket gemaakt door Microsoft Office Live, een webservice die tools voor het maken van websites en het delen van documenten biedt en bestond uit Office Live Workspace en Office Live Small Business; bevat webpagina's, documenten, paginasjablonen en afbeeldingen; omvat de plaatsing van alle aspecten van uw site zodat alles op de juiste locatie wordt geplaatst wanneer uw ontvanger het pakket opent; maakt eenvoudige overdracht mogelijk om uw website te delen.

Meer informatie

Microsoft Office Live is stopgezet in 2012. Office Live Workspace is vervangen door SkyDrive en Office Live Small Business is vervangen door Office 365. Alle websites die Office Live Small Business gebruiken, zijn verwijderd toen deze werd beëindigd en niet meer kunnen worden hersteld .

OPMERKING: momenteel is er geen bekende manier om het OLP-bestand met succes te openen.

Programma's die openen OLP bestanden
Windows
Microsoft Office Live

Over OLP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .olp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Office Live Package beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.