Hoofd : Bestandsextensies : .olk14msgsource Het dossier

.olk14msgsource Bestandsextensie

Bestandstype Outlook Email Message Data File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.OLK14MSGSOURCE optienummer

Gegevensbestand gemaakt door Outlook voor Mac, een e-mailprogramma dat voor het eerst werd uitgebracht met de Office 2011-suite; bevat alle e-mailbrongegevens voor een bericht waarnaar wordt verwezen in een .OLK14MESSAGE -bestand; geladen bij het bekijken van een specifiek e-mailbericht.

Meer informatie

Terwijl OLK14MSGSOURCE-bestanden de inhoud van het e-mailbericht opslaan, slaan OLK14MESSAGE-bestanden alleen header-informatie op. Wanneer u door lijsten met e-mailberichten bladert, worden de gegevens in OLK14MESSAGE-bestanden geladen en wanneer u zich richt op een specifiek e-mailbericht, worden de gegevens in een OLK14MSGSOURCE-bestand geladen. Hierdoor kan de software efficiënter werken.

Programma's die openen OLK14MSGSOURCE bestanden
Windows
Microsoft Outlook
Macintosh
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook 2016

Over OLK14MSGSOURCE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .olk14msgsource is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Outlook Email Message Data File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.