Hoofd : Bestandsextensies : .olk14contact Het dossier

.olk14contact Bestandsextensie

Bestandstype Outlook Contact File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.OLK14CONTACT optienummer

Bestand gemaakt door Microsoft Outlook voor Mac, een e-mailprogramma dat voorheen bekend stond als Entourage; bevat informatie voor een contact, zoals een naam, e-mailadres en bedrijfsinformatie; gebruikt voor het opslaan van contactgegevens ingevoerd via de Outlook-interface.

Meer informatie

Outlook slaat OLK14CONTACT-bestanden automatisch op en gebruikers hebben geen directe interactie met deze bestanden. Ze worden opgeslagen in submappen van de volgende map: [gebruiker] / Documenten / Microsoft Gebruikersgegevens / Office 2011 Identiteiten / Hoofdidentiteit / Gegevensrecords / Contactpersonen /

Programma's die openen OLK14CONTACT bestanden
Windows
Microsoft Outlook
Macintosh
Microsoft Outlook

Over OLK14CONTACT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .olk14contact is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Outlook Contact File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.