Hoofd : Bestandsextensies : .ofp Het dossier

.ofp Bestandsextensie

Bestandstype Origin Function Plot Theme File

Ontwikkelaar OriginLab
Categorie Instellingen bestanden
Formaat XML

.OFP optienummer

Een OFP-bestand is een themabestand gemaakt door Origin, een applicatie voor gegevensanalyse en grafische weergave die door verschillende wetenschappers en ingenieurs wordt gebruikt. Het bevat instellingen in XML-indeling die een functie in een functieplot van de oorsprong configureren. OFP-bestanden kunnen punten, definities en formules bevatten die in een functieplot verschijnen.

Meer informatie

Waarschijnlijk zult u nooit een OFP-themabestand tegenkomen bij het gebruik van Origin omdat de bestanden zijn gemaakt en geladen via de app. Als u een OFP-themabestand wilt openen, moet u dit in de map "Function" van de installatie C: \ Program Files \ OriginLab \ Origin < version > \ Themes plaatsen en vervolgens laden met behulp van het functieplotvenster in Origin.

Programma's die openen OFP bestanden

Over OFP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ofp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Origin Function Plot Theme File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.