Hoofd : Bestandsextensies : .odi Het dossier

.odi Bestandsextensie

Bestandstype OpenDocument Image

Ontwikkelaar OASIS
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Zip

.ODI optienummer

Afbeeldingsdocument gemaakt met de OASIS OpenDocument-standaard; bevat de grafische afbeeldingen en XML-gebaseerde definities die de lay-out van de afbeelding beschrijven; gebruikt voor het opslaan, exporteren en importeren van afbeeldingen in een standaardindeling.

Meer informatie

ODI-bestanden worden opgeslagen als gecomprimeerde Zip-archieven die meerdere XML-bestanden en andere activabestanden kunnen bevatten.

OPMERKING: OpenOffice.org is een gratis kantoorproductiviteitssuite die de OpenDocument-standaard implementeert. Het was voorheen bekend als StarOffice.

Programma's die openen ODI bestanden
Macintosh
Planamesa NeoOffice

Over ODI bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .odi is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype OpenDocument Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.