Hoofd : Bestandsextensies : .ocr Het dossier

.ocr Bestandsextensie

Bestandstype1 Subtitle Workshop OCR Script

Ontwikkelaar URUSoft
Categorie Misc-bestanden
Formaat Text

Wat is OCR file?

Script gebruikt door Subtitle Workshop, een filmondertitelingeditor; slaat een lijst met zoek / vervang waardeparen op die optische karakterherkenning (OCR) -fouten vervangen door gecorrigeerde tekst; gebruikt om de ondertiteltekst nauwkeuriger te maken; kan voor meerdere talen worden gebruikt.

Meer informatie

OCR-scripts zijn geschreven in een eigen taal die lijkt op HTML. De scripts gebruiken reguliere expressies voor tekstvervanging.

OPMERKING: U kunt de vooraf geïnstalleerde OCR-scripts van de Subtitle Workshop bekijken in de map \ URUSoft \ Subtitle Workshop \ OCR Scripts \.

Programma's die openen OCR bestanden

Bestandstype2 FAXGrapper Fax Text File

Ontwikkelaar Nuance Communications
Categorie Tekstbestanden
Formaat Text

.OCR optienummer2

faxdocument ontvangen en geconverteerd naar een standaard tekstindeling; beeldgegevens van de fax worden geconverteerd naar leesbare tekst met behulp van optische tekenherkenning (OCR); gemaakt door FAXGrapper, een ouder faxprogramma dat niet langer is ontwikkeld.

Programma's die openen OCR bestanden
Windows
Nuance OmniPage
Macintosh
Apple TextEdit
Nuance OmniPage Pro X

Over OCR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ocr is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype FAXGrapper Fax Text File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.