Hoofd : Bestandsextensies : .obml16 Het dossier

.obml16 Bestandsextensie

Bestandstype Opera Mini Saved Web Page

Ontwikkelaar Opera Software
Categorie Web-bestanden
Formaat Binary

.OBML16 optienummer

Webpagina opgeslagen in OBML-indeling (Opera Binary Markup Language); gemaakt door Opera Mini, een webbrowser voor mobiele platforms; kan alleen worden geopend met de Opera Mini-browser.

Meer informatie

De OBML-indeling die wordt gebruikt in het OBML16-bestand is een compact formaat dat is ontworpen om de grootte van gedownloade webcontent te verminderen. Dit is gunstig voor gebruikers die te weinig geheugen of stroom verbruiken op hun apparaten of inhoud downloaden op een traag netwerk. Het stelt gebruikers ook in staat webpagina's opnieuw te bezoeken zonder een internetverbinding.

OPMERKING: het OBML16-bestand heeft de bestandsextensie .OBML15 vervangen door versie 7 van de Opera Mini-webbrowser.

Programma's die openen OBML16 bestanden

Over OBML16 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .obml16 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Opera Mini Saved Web Page beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.