Hoofd : Bestandsextensies : .obml15 Het dossier

.obml15 Bestandsextensie

Bestandstype Opera Mini Saved Web Page

Ontwikkelaar Opera Software
Categorie Web-bestanden
Formaat Binary

.OBML15 optienummer

Opgeslagen webpagina gemaakt door Opera Mini, een webbrowser voor mobiele platforms; opgeslagen in de Opera Binary Markup Language (OBML) -indeling, die alleen kan worden geopend met de Opera Mini-browser.

Meer informatie

De OBML15-bestandsindeling is ontworpen om de grootte van gedownloade webcontent te verkleinen, wat handig is voor gebruikers die webpagina's willen opslaan en opnieuw willen bezoeken zonder een internetverbinding. Het is ook handig als u te maken hebt met een laag stroomverbruik of geheugen op uw apparaat of inhoud downloadt op een traag netwerk.

Het OBML15-bestand heeft de .OBML -extensie vervangen door versie 5 van de Opera Mini. webbrowser. Het werd toen vervangen door de .OBML16 extensie met de release van versie 7 van de Opera Mini webbrowser.

OPMERKING: het OBML15-bestand wordt niet ondersteund door Opera Mini-webbrowser 7 of nieuwer.

Programma's die openen OBML15 bestanden

Over OBML15 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .obml15 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Opera Mini Saved Web Page beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.