Hoofd : Bestandsextensies : .obml Het dossier

.obml Bestandsextensie

Bestandstype Opera Mini Saved Web Page

Ontwikkelaar Opera Software
Categorie Web-bestanden
Formaat Binary

.OBML optienummer

Webpagina opgeslagen door Opera Mini, een webbrowser voor mobiele platforms; opgeslagen in de Opera Binary Markup Language (OBML) -indeling, een compact formaat dat wordt gebruikt om de grootte van gedownloade webcontent te verkleinen; kan alleen worden geopend met de Opera Mini-browser.

Meer informatie

OBML-bestanden kunnen op de pc worden geopend met programma's die de Opera Mini-browser kunnen emuleren. Voorbeelden van dergelijke programma's zijn OperaMiniLargeDevice en MicroEmulator.

OPMERKING: de OBML-bestandsextensie is in versie 3 van de Opera Mini-webbrowser voor het publiek geïntroduceerd en vervolgens vervangen door de bestandsextensie .OBML15 met de versie van de versie 5. Het OBML-bestand wordt niet ondersteund door Opera Mini-webbrowser 5 of hoger.

Programma's die openen OBML bestanden
Windows
Opera
OperaMiniLargeDevice
MicroEmulator
Linux
Opera
Android
Opera Mini web browser
Macintosh
Opera

Over OBML bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .obml is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Opera Mini Saved Web Page beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.