Hoofd : Bestandsextensies : .obi Het dossier

.obi Bestandsextensie

Bestandstype Outlook RSS Subscription File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Instellingen bestanden
Formaat XML

.OBI optienummer

Bestand gemaakt door Microsoft Outlook, een kalender en e-mailprogramma; bevat RSS-abonnementsnamen en -eigenschappen in een XML-indeling; gebruikt om RSS-feedabonnementen op te slaan voor een outlook-profiel.

Meer informatie

OBI-bestanden worden genoemd met behulp van de conventie < profilename > .sharing.xml.obi. Ze bevinden zich meestal in de volgende gebruikersdirectory: AppData \ Local \ Microsoft \ Outlook.

OBI-bestanden kunnen worden geëxporteerd naar Outline Processor Markup Language ( .OPML ) bestanden door de volgende optie te selecteren in Outlook: Bestand → Importeren en exporteren → Exporteer alle RSS-feeds als OPML-bestand.

Programma's die openen OBI bestanden
Windows
Microsoft Outlook
Macintosh
Microsoft Outlook

Over OBI bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .obi is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Outlook RSS Subscription File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.