Hoofd : Bestandsextensies : .obd Het dossier

.obd Bestandsextensie

Bestandstype Office Binder Document

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.OBD optienummer

Bestand gemaakt door Office Binder, een programma dat wordt gebruikt om veelgebruikte Microsoft documentbestandstypen aan elkaar te koppelen; slaat een "binder" op, die een verzameling Office-documentobjecten bevat; gebruikt voor het koppelen van documentinhoud aan Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint-, Project- en Visio-bestanden.

Meer informatie

OPMERKING: Office Binder is opgenomen in Microsoft Office 95, 97 en 2000, maar wordt niet langer ondersteund in nieuwere versies van Microsoft Office. Microsoft heeft een downloadbare tool met de naam Unbind geleverd, die nog steeds OBD-bestanden kan openen in Office 2003.

Programma's die openen OBD bestanden
Windows
Microsoft Office
Microsoft Office 2016
Microsoft Office 97 Unbind Utilities
Macintosh
Microsoft Office

Over OBD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .obd is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Office Binder Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.