Hoofd : Bestandsextensies : .oam Het dossier

.oam Bestandsextensie

Bestandstype Adobe Edge Animate Widget File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Web-bestanden
Formaat Zip

.OAM optienummer

Een OAM-bestand is een geanimeerde widget gemaakt door Adobe Edge Animate, een programma dat HTML5-, CSS- en JavaScript-technologieën gebruikt om geanimeerde webinhoud te maken. Het bevat vormen, afbeeldingen en andere inhoud, evenals een tijdlijn voor het afspelen van de animatie. OAM-bestanden kunnen worden gemaakt door te publiceren vanuit een Edge Animate-project ( .AN -bestand).

Meer informatie

OAM-bestanden worden gebruikt voor het invoegen van widgets in InDesign-documenten ( .INDD ), Dreamweaver-websiteprojecten en andere gepubliceerde inhoud gemaakt met Adobe Creative Suite-toepassingen. OAM-bestanden worden ook Adobe Edge Animate Deployment Packages genoemd.

Om een OAM-bestand te maken, volgt u deze stappen in Edge Animate:

OPMERKING: vanaf november 2015 is Edge Animate niet langer actief worden ontwikkeld.

Programma's die openen OAM bestanden
Windows
Adobe Edge Animate
Macintosh
Adobe Animate CC 2018
Adobe Edge Animate

Over OAM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .oam is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Adobe Edge Animate Widget File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.