Hoofd : Bestandsextensies : .nzb Het dossier

.nzb Bestandsextensie

Bestandstype NewzBin Usenet Index File

Ontwikkelaar NewzBin.com
Categorie Web-bestanden
Formaat XML

.NZB optienummer

Bestand gebruikt door Newzbin, een service die Usenet-inhoud indexeert; bevat korte samenvattende informatie over een Usenet-posting, zoals een unieke ID, naam van de poster, boekingsgroepen, bestandsnamen en bestandssegmenten; gebruikt als een index om nieuwsfeedcontent te verzamelen van een Usenet-posting.

Meer informatie

NZB-bestanden downloaden headers die specifiek zijn voor de zoekopdracht van een gebruiker in plaats van alle headers in een nieuwsgroep. Ze helpen u tijd en bandbreedte te besparen, omdat ze niet de hele nieuwsgroepslijst hoeven bij te werken.

NZB-bestanden worden in een XML-indeling opgeslagen.

Programma's die openen NZB bestanden

Over NZB bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .nzb is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype NewzBin Usenet Index File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.