Hoofd : Bestandsextensies : .nxl Het dossier

.nxl Bestandsextensie

Bestandstype Nextlabs Encrypted Data File

Ontwikkelaar Nextlabs
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

.NXL optienummer

Een NXL-bestand is een gecodeerd gegevensbestand gemaakt door SkyDRM, een programma voor het beschermen van gevoelige informatie tegen ongeautoriseerde toegang. Het bevat een bestand, zoals een .PDF , .JPEG , of .MP4 bestand, dat is beveiligd met SkyDRM-codering. NXL-bestanden kunnen worden geconfigureerd om door specifieke personen te worden geopend, bewerkt, gelezen, gedeeld en afgedrukt.

Meer informatie

SkyDRM is een cloudservice die is ontworpen voor organisaties die bestanden nodig hebben waarmee hun toegang voor werknemers veilig is. Het kan ook worden geïntegreerd in andere cloudservices en -toepassingen.

Programma's die openen NXL bestanden

Over NXL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .nxl is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Nextlabs Encrypted Data File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.