Hoofd : Bestandsextensies : .nvc Het dossier

.nvc Bestandsextensie

Bestandstype1 NeroVision Express Project File

Ontwikkelaar Nero
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

Wat is NVC file?

Videoproject opgeslagen door NeroVision Express (NVE) videobewerkingssoftware; kan ook een diavoorstelling zijn die door NeroVision Express is gemaakt en die als videobestand kan worden geëxporteerd; kan na voltooiing op een dvd worden gebrand.

Meer informatie

NeroVision Express wordt meegeleverd bij versie 6 en hoger van de software voor het schrijven van Nero-schijven.

Programma's die openen NVC bestanden
Windows
Nero
Nero Video 2019

Bestandstype2 Nikon Vignette Correction File

Ontwikkelaar Nikon
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.NVC optienummer2

Gebruikt door Nikon Capture-software voor beeldbewerking om het vignetteneffect in een digitale foto tegen te gaan; vaak gebruikt op afbeeldingen die zijn opgeslagen in de .NEF RAW-afbeeldingsindeling van Nikon.

Meer informatie

Vignettering is een effect waarbij de hoeken van een foto donkerder lijken omdat het licht niet gelijkmatig is vastgelegd door de camera. Het kan ook een stilistisch effect zijn dat wordt toegepast nadat de foto is gemaakt.

Programma's die openen NVC bestanden
Windows
Nikon Capture
Macintosh
Nikon Capture

Over NVC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .nvc is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Nikon Vignette Correction File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.