Hoofd : Bestandsextensies : .nut Het dossier

.nut Bestandsextensie

Bestandstype1 NUT Video File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

Wat is NUT file?

Videobestand opgeslagen in de NUT Open Container-indeling, een containerformaat vergelijkbaar met .AVI , .ASF en .MKV ; ondersteunt verschillende audio- en video-codecs en ondertitelinformatie.

Meer informatie

Het NUT-formaat is ontwikkeld door de teams MPlayer, FFmpeg en Libav. Het is echter niet erg populair geworden en daarom is het een ongewoon videoformaat.

Programma's die openen NUT bestanden
Windows
MPlayer
FFmpeg
Xilisoft Video Converter Ultimate
Wondershare Filmora
Linux
MPlayer
FFmpeg
Macintosh
MPlayer
Eltima Elmedia Player
FFmpeg
Xilisoft Video Converter Ultimate
Wondershare Filmora
iOS
iFunia VideoConvert for iPad

Bestandstype2 Squirrel Script

Ontwikkelaar Alberto Demichelis
Categorie Spelbestanden
Formaat Text

.NUT optienummer2

Een NUT-bestand is een tekstbestand met Eekhoorncode geschreven in de programmeertaal Squirrel. Het is een script dat wordt gebruikt als een plug-in om de functionaliteit van een programma uit te breiden en voor scripted events in videogames.

Meer informatie

Squirrel is een objectgeoriënteerde programmeertaal die lijkt op Lua, C ++ en JavaScript. het is ontworpen om licht van gewicht te zijn, passend bij de geheugen-, grootte- en realtime vereisten van programma's, voornamelijk videogames, zoals Left 4 Dead 2, Simutrans, Shadow Warrior, SuperTux en Portal 2.

Omdat er een ander bestandstype is met de extensie ".nut", kunt u de bestandsgrootte bekijken om aan te geven welk type NUT-bestand u heeft. NUT-bestanden met een eekhoornscript bereiken zelden 1 MB, terwijl NUT-videobestanden groter zijn dan 1 MB.

Programma's die openen NUT bestanden
Linux
Squirrel

Over NUT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .nut is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Squirrel Script beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.