Hoofd : Bestandsextensies : .numbers Het dossier

.numbers Bestandsextensie

Bestandstype Numbers Spreadsheet File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Spreadsheet-bestanden
Formaat N/A

.NUMBERS optienummer

Een NUMBERS-bestand is een spreadsheet gemaakt door Apple Numbers, een spreadsheetprogramma gebundeld met macOS. Het bevat een spreadsheet met gegevens geordend in rijen en kolommen. Het kan ook tabellen, grafieken, afbeeldingen, formules en andere soorten gegevens bevatten. NUMBERS-bestanden kunnen vanuit het niets of vanuit een sjabloon worden gemaakt.

Meer informatie

NUMBERS bestand geopend in Apple Numbers 4.1

Het NUMBERS-bestand is het hoofdbestandstype dat is gekoppeld aan het Numbers-programma. Wanneer u uw spreadsheet opslaat in Numbers, maakt het programma een NUMBERS-bestand om de spreadsheet-informatie op te slaan. Het bestand is vergelijkbaar met het bestand .XLSX , dat wordt gebruikt door Microsoft Excel om spreadsheets op te slaan.

Het Numbers-programma wordt vaak gebruikt om numerieke gegevens te organiseren, zoals bedrijfsinkomsten en -uitgaven, maandelijkse actieve gebruikers voor een app of website of kerkbezoek. U kunt kiezen om op verschillende manieren gegevens te sorteren en te bekijken, bijvoorbeeld in een opgemaakte tabel of diagram. U kunt ook tekst, vormen en media (foto's, muziek en video's) toevoegen aan uw NUMBERS-bestand om de presentatie van de gegevens te verbeteren.

OPMERKING: Numbers maakt deel uit van Apples iWork-pakket, dat ook Keynote (voor presentaties) en Pages (voor documenten). Numbers werd geïntroduceerd met de iWork '08 -productiesuite van Apple.

Programma's die openen NUMBERS bestanden
Macintosh
Apple Numbers

Over NUMBERS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .numbers is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Numbers Spreadsheet File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.