Hoofd : Bestandsextensies : .nrt Het dossier

.nrt Bestandsextensie

Bestandstype1 Nokia Ringtone

Ontwikkelaar Nokia
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is NRT file?

Ringtone-indeling gebruikt door Nokia mobiele telefoons; slaat melodieën op als MIDI-gegevens, vergelijkbaar met een .MID -bestand; kan worden geconverteerd naar andere meer gebruikelijke indelingen met behulp van de Nokia Sound Converter die bij Nokia PC Suite wordt geleverd.

Programma's die openen NRT bestanden
Windows
Nokia PC Suite
Nokia Sound Converter

Bestandstype2 Neat Contact File

Ontwikkelaar The Neat Company
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.NRT optienummer2

Contactbestand gemaakt door NeatWorks, een systeem voor het organiseren van digitale documenten; bevat een geëxporteerd netaardig contactbestand dat kan worden gedeeld door aardige gebruikers; vervangen door de .NDX extensie met de release van Neat 5.

Meer informatie

Als u een NRT-bestand wilt importeren in Neat 5, selecteert u Importeren → Legacy → Contacts (.nrt), navigeert u naar uw NRT-bestand en klikt u op Openen.

OPMERKING: het NRT-bestand is vergelijkbaar naar .NRX en .NRF bestanden, die worden gebruikt door oudere versies van Neat.

Programma's die openen NRT bestanden
Windows
Neat for Windows
Macintosh
Neat for Mac

Over NRT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .nrt is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Neat Contact File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.