Hoofd : Bestandsextensies : .nps Het dossier

.nps Bestandsextensie

Bestandstype1 Natron Node Presets File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Instellingen bestanden
Formaat XML

Wat is NPS file?

Presets-bestand gemaakt en gebruikt door Natron, een op nodes gebaseerde compositor waarmee gebruikers visuele effecten voor film en televisie kunnen maken; slaat parameters op voor een knooppunt dat in het project wordt gebruikt.

Meer informatie

OPMERKING: selecteer voor het exporteren of importeren van knooppuntpresets het tandwielpictogram onder het paneel "Projectinstellingen".

Programma's die openen NPS bestanden
Windows
Natron
Linux
Natron
Macintosh
Natron

Bestandstype2 NTI Partition Set

Ontwikkelaar NTI
Categorie Backup bestanden
Formaat Binary

.NPS optienummer2

Back-upbestand voor vaste schijven gemaakt door NTI Backup Nu een back-up- en terugzettoepassing; slaat een verwijzing op naar een overeenkomstig .NPF -bestand, dat de back-upgegevens bevat; gebruikt voor het laden en opslaan van de back-upset.

Meer informatie

NPS-bestanden kunnen worden gebruikt voor het opslaan van back-upsets op de volledige harde schijf of back-ups van partities op de harde schijf.

Programma's die openen NPS bestanden

Over NPS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .nps is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype NTI Partition Set beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.