Hoofd : Bestandsextensies : .npf Het dossier

.npf Bestandsextensie

Bestandstype NTI Partition File

Ontwikkelaar NTI
Categorie Backup bestanden
Formaat Binary

.NPF optienummer

Back-upbestand gemaakt door NTI Backup Nu, NTI Backup NOW !, en NTI DriveBackup !; bevat een back-up van een volledige harde schijf of een partitie op de harde schijf; kan worden gebruikt voor het maken van back-upschijven; stelt gebruikers in staat om back-ups van stations te herstellen in het geval van gegevensverlies.

Meer informatie

NTI DriveBackup! is opgenomen in HP's Media Vault-back-upapparaat. Het product bevat ook NTI Image Explorer, waarmee u individuele bestanden en mappen kunt doorbladeren en uitpakken.

OPMERKING: NewTech Infosystems ontwikkelt de oudere NTI Backup NU niet meer! en NTI DriveBackup! programma's. In plaats daarvan ontwikkelen ze nu NTI Backup Nu ("Nu" in plaats van "NU!").

Programma's die openen NPF bestanden
Windows
NTI Backup Now
NTI DriveBackup!

Over NPF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .npf is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype NTI Partition File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.