Hoofd : Bestandsextensies : .nfv Het dossier

.nfv Bestandsextensie

Bestandstype Netflix Video File

Ontwikkelaar Netflix
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.NFV optienummer

Een NFV-bestand is een videobestand gemaakt door de Netflix streaming-app, die beschikbaar is voor Android en iOS. Het bevat gecodeerde video voor een film of show gedownload via de app. NFV-bestanden worden gebruikt voor offline weergave, een functie die is gestart in december 2016. Hiermee kunt u films of programma's bekijken wanneer deze geen verbinding met internet hebben.

Meer informatie

NFV-bestand geopend in Netflix 9.0.1 in iOS 10.1.1

Netflix is een streamingdienst die een grote verscheidenheid aan films biedt en shows, inclusief tv-programma's die momenteel en niet langer worden uitgezonden en nieuwe originele inhoud van Netflix. De dienst begon in eerste instantie als een videoverhuurdienst met Netflix-mailing-dvd's en Blu-ray-schijven naar abonnees thuis. Netflix is vervolgens veranderd in een webstreamingservice, die nu beschikbaar is op Android- en iOS-apparaten.

De meeste titels op Netflix zijn beschikbaar om te downloaden, hoewel Netflix geselecteerde inhoud uitsluit. Als een film of programma kan worden gedownload, bevat deze een downloadpictogram naast de naam. U kunt naar downloadbare titels zoeken door 'Beschikbaar voor downloaden' te selecteren in het Netflix-menu. Tik op het downloadpictogram om het downloaden te starten en ga vervolgens naar het gedeelte 'Mijn downloads' van de app om toegang te krijgen tot de gedownloade film of show.

Wanneer Netflix een film of tv-programma naar uw apparaat downloadt, wordt het NFV-bestand geopend wordt op je apparaat opgeslagen in een map, samen met verschillende andere bestanden, waaronder de .MANIFEST , .NFS , .NFI en .NFA bestanden. U zult het NFV-bestand waarschijnlijk nooit zien, omdat u de film of de show rechtstreeks in de Netflix-app kunt afspelen.

U kunt de kwaliteit van uw videodownload selecteren om te voldoen aan uw opslagbehoeften en het gewenste niveau van videokwaliteit . Video's van hoge kwaliteit zullen meer tijd kosten om te downloaden en meer ruimte op uw apparaat, terwijl standaardkwaliteit minder tijd kost om te downloaden en minder ruimte op uw apparaat. Een uur standaardinhoud van standaardkwaliteit is ongeveer 280 MB en inhoud van hoge kwaliteit is ongeveer 440 MB. Als u uw downloadvideokwaliteit wilt selecteren, tikt u op het menupictogram in de Netflix-app en selecteert u vervolgens 'App-instellingen'. Selecteer onder de kop "Downloads" "Videokwaliteit" en kies tussen "Standaard" en "Hogere" videokwaliteit.

Als u een film wilt verwijderen of wilt weergeven dat u naar uw Android-apparaat hebt gedownload, tikt u op menupictogram in de app, selecteer "Mijn downloads", tik op het potloodbewerkingspictogram in de rechterbovenhoek en tik op het rode "X" -pictogram om de titel te verwijderen.

Als u een film wilt verwijderen of laat zien dat je hebt gedownload naar je iOS-apparaat tik op het menupictogram in de app, selecteer "Mijn downloads", tik op "Bewerken" en selecteer het rode "X" -pictogram om de titel te verwijderen.

OPMERKING: Downloaden Netflix-video's op uw Android- of iOS-app moet Android 4.4.2 of later of iOS 8.0 of later hebben. Je hebt ook de nieuwste versie van de Netflix-app nodig.

Programma's die openen NFV bestanden

Over NFV bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .nfv is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Netflix Video File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.