Hoofd : Bestandsextensies : .nct Het dossier

.nct Bestandsextensie

Bestandstype1 Now Contact File

Ontwikkelaar Now Software
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is NCT file?

Bestand gemaakt door Now Contact, een organisator voor contactinformatie; bevat contactgegevens zoals de naam van een persoon, bedrijf, telefoonnummer, e-mailadres en adres; bevat ook afspraken die zijn verbonden met contactpersonen zoals een afspraak, telefoongesprek of taak.

Meer informatie

Als u het NCT-bestand wilt maken, selecteert u Bestand → Nieuw ..., selecteert u het pictogram "Contactbestand", klikt u op OK, geeft u het bestand een naam, kiest u de opslaglocatie en klikt u op Opslaan.

Om een ander NCT-bestand in uw NCT-bestand te importeren, selecteert u Bestand → Importeren ..., navigeert u naar het bestand en selecteert u Openen.

U kunt uw NCT-bestand synchroniseren met een ander NCT-bestand door Bestand → Synchroniseren → te selecteren. Met een Nu-contactbestand ... navigeert u naar het NCT-bestand en klikt u op Synchroniseren. De NCT-bestanden moeten van dezelfde oorsprong zijn om met elkaar te kunnen synchroniseren.  

Programma's die openen NCT bestanden
Macintosh
Now Contact

Bestandstype2 Nero CoverDesigner Template

Ontwikkelaar Nero
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.NCT optienummer2

ontwerpsjabloon voor cd's of dvd's gemaakt door CoverDesigner, een maker van schijflabels die is meegeleverd met Nero Multimedia Suite; bevat de standaardlay-out, tekst en afbeeldingen voor een schijflabel; kan worden gebruikt als basis voor het maken van meerdere .NCD -bestanden.

Programma's die openen NCT bestanden
Windows
Nero

Over NCT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .nct is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Nero CoverDesigner Template beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.