Hoofd : Bestandsextensies : .ncor Het dossier

.ncor Bestandsextensie

Bestandstype Adobe Encore Project File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.NCOR optienummer

Projectbestand gemaakt door Adobe Encore, een media-ontwerpprogramma voor dvd's, Blu-ray Discs en webpublicaties; bevat projectinformatie die dicteert hoe een dvd wordt afgespeeld, zoals 'items' (video's, afbeeldingen, audiobestanden en menu's), tijdlijnen en navigatie-instellingen.

Meer informatie

NCOR-bestanden worden gebruikt om alle bronnen te compileren voor het schrijven van dvd-inhoud in één bestand. Het uiteindelijke product kan worden bekeken in Adobe Encore voordat het wordt gebrand op een dvd of Blu-ray-schijf.

NCOR-projectbestanden kunnen ook worden geëxporteerd voor weergave op internet in Flash. Ze zijn gebundeld met de bestanden flashdvd.swf, AuthoredContent.xml, index.html en een "map Bronnen", die .FLV of .F4V videobestanden bevat.

Adobe Encore wordt meegeleverd met of Adobe Premiere Pro.

Programma's die openen NCOR bestanden

Over NCOR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ncor is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Adobe Encore Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.