Hoofd : Bestandsextensies : .mynotesbackup Het dossier

.mynotesbackup Bestandsextensie

Bestandstype Keep My Notes Backup

Ontwikkelaar LiteWhite
Categorie Backup bestanden
Formaat N/A

.MYNOTESBACKUP optienummer

Een bestand MYNOTESBACKUP bevat een back-up van notities gemaakt door Keep My Notes, een kladblok en een memo-app voor Android-apparaten. Het slaat een back-up op van een of meer notities, waaronder tekst, kleur en grootte van het lettertype en de themastijl. MYNOTESBACKUP-bestanden zijn handig voor het opslaan van een back-up van belangrijke notities en het overbrengen van notities tussen apparaten.

Meer informatie

Als je een MYNOTESBACKUP-bestand wilt maken in Keep My Notes, tik je op het menupictogram in de linkerbovenhoek en selecteer je Back-up. MYNOTESBACKUP-bestanden worden gemaakt op de SD-kaart van het Android-apparaat.

Als u een MYNOTESBACKUP-bestand wilt openen in Mijn Notes bewaken, tikt u op het menupictogram in de linkerbovenhoek en selecteert u Herstellen.

Programma's die openen MYNOTESBACKUP bestanden

Over MYNOTESBACKUP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .mynotesbackup is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Keep My Notes Backup beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.