Hoofd : Bestandsextensies : .mxi Het dossier

.mxi Bestandsextensie

Bestandstype1 Adobe Extension Information File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

Wat is MXI file?

Bestand gebruikt door Adobe Extension Manager, een programma dat wordt gebruikt om Adobe Creative Suite-toepassingsextensies te ordenen; beschrijft een .MXP uitbreidingspakket en bevat de naam, het versienummer en het type van de extensie; bevat ook informatie over elk bestand dat met de extensie is meegeleverd.

Meer informatie

MXI-bestanden bieden informatie tijdens het browsen van extensies in Extension Manager.

Programma's die openen MXI bestanden
Windows
Adobe InCopy
Macintosh
Adobe InCopy
Adobe Extension Manager CC

Bestandstype2 Maxwell Image

Ontwikkelaar Next Limit
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.MXI optienummer2

Beeldformaat gemaakt door Maxwell Render, een fotorealistische grafische weergave-applicatie; bevat HDR (High Dynamic Range) beeldgegevens evenals extra weergavekanalen (dieptebuffer, schaduwkanaal, enz.) en lichtaanpassingen voor elke emitterbijdrage; gerenderd uit een .MXS 3D scènebestand of uit een ander geïmporteerd beeldformaat; gebruikt als het oorspronkelijke uitvoerformaat voor gerenderde afbeeldingen.

Meer informatie

MXI-bestanden besparen lichtinformatie, inclusief de berekeningen voor de lichtomstandigheden in de scène. Hiermee kunnen gebruikers de lichtinstellingen in toekomstige renderings fijn afstemmen of opnieuw berekenen. Bovendien stelt Maxwell Render gebruikers in staat de weergave te onderbreken en op een later tijdstip te hervatten, hetgeen handig is voor het genereren van gedeeltelijke voorbeelden.

OPMERKING: Maxwell-afbeeldingen worden gebruikt voor het genereren van fotorealistische afbeeldingen in film, animatie, architectuur, interieur ontwerp en productontwerp.

Programma's die openen MXI bestanden
Windows
Next Limit Maxwell Render
Linux
Next Limit Maxwell Render
Macintosh
Next Limit Maxwell Render

Over MXI bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .mxi is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Maxwell Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.