Hoofd : Bestandsextensies : .mvr Het dossier

.mvr Bestandsextensie

Bestandstype IBM HotMedia Multimedia File

Ontwikkelaar IBM
Categorie Web-bestanden
Formaat Binary

.MVR optienummer

gepubliceerd multimediabestand gemaakt door HotMedia, een ouder programma dat wordt gebruikt om webanimaties te ontwikkelen; slaat een multimediapakket op, inclusief video- en audiobestanden, animatie-instellingen en Java .CLASS -bestanden die nodig zijn om de animatie af te spelen.

Meer informatie

HotMedia MVR-bestanden zijn ontworpen voor internetverbindingen met een lage bandbreedte. Ze worden geladen en uitgevoerd in een webbrowser in een Java-applet die de IBM HotMedia-speler wordt genoemd. Sommige websites hebben nog steeds MVR-bestanden, maar multimedia-audio en -video worden veel vaker geleverd door Flash-technologie of RealPlayer-video ( .RM en .RA -bestanden).

IBM, de ontwikkelaar van HotMedia, niet langer ondersteunt de software. De laatste versie van de software, versie 3.5, werd uitgebracht in 2000. Het is echter niet langer beschikbaar om te downloaden.

Programma's die openen MVR bestanden
Macintosh
IBM HotMedia

Over MVR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .mvr is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype IBM HotMedia Multimedia File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.