Hoofd : Bestandsextensies : .mvp Het dossier

.mvp Bestandsextensie

Bestandstype1 MAGIX Video Project File

Ontwikkelaar MAGIX
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

Wat is MVP file?

Een MVP-bestand is een videoproject gemaakt door Movie Edit Pro (MEP) en Video Pro X, toepassingen voor filmbewerking. Het slaat referenties op naar een of meer .MVD films, bewerkingen, effecten, titels en andere projectinstellingen. MVP-bestanden verschillen van MVD-bestanden omdat MVD-bestanden alleenvoudige films opslaan.

Meer informatie

MVP-bestand geopend in MAGIX Video Pro X

Wanneer u een project voor het eerst opslaat in Movie Edit Pro of Video Pro X, dan is het MVP-bestand is gemaakt om de inhoud van het project op te slaan. U kunt een nieuw project beginnen door Bestand → Nieuw project ... te selecteren. U kunt het MVP-bestand opslaan door Bestand → Project opslaan te selecteren.

Het MVP-bestand is het hoofdbestand dat is gekoppeld aan de Movie Edit Pro en Video Pro X-toepassingen. Het wordt gebruikt om samen meerdere filmprojecten samen te stellen om op dvd's te branden of om naar andere formaten te exporteren, zoals .MXV , .M2TS , .MPG en .AVI .

Het MVP-bestand kan ook worden gebruikt om een back-up van een project op te slaan. Selecteer Bestand → Back-up kopiëren en kies hoe u een back-up van uw project wilt maken.

Programma's die openen MVP bestanden
Windows
MAGIX Movie Edit Pro
MAGIX Video Pro X
Android
MAGIX Movie Edit Touch

Bestandstype2 MoviePlus Project File

Ontwikkelaar Serif
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.MVP optienummer2

Videoproject gemaakt door MoviePlus, een programma dat wordt gebruikt voor het maken en bewerken van films; slaat de filmtijdlijn, verwijzingen naar video- en audioclips, effecten en eventuele tekstoverlays op; kan worden gebrand op dvd en worden geëxporteerd naar veelgebruikte videobestandsindelingen.

Programma's die openen MVP bestanden

Over MVP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .mvp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype MoviePlus Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.