Hoofd : Bestandsextensies : .mvd Het dossier

.mvd Bestandsextensie

Bestandstype1 Movie Edit Pro Movie File

Ontwikkelaar MAGIX
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

Wat is MVD file?

Filmproject gemaakt met MAGIX Movie Edit Pro of de eerdere Video Deluxe-toepassing; bevat verwijzingen naar video- en audiobestanden, evenals filmbewerkingspunten en gedetecteerde scènes; kan ook een verscheidenheid aan aangepaste effecten bevatten.

Meer informatie

MVD-bestanden kunnen worden geëxporteerd naar YouTube, een dvd of andere videobestandsindelingen. Ze kunnen ook worden gecompileerd in .MVP -bestanden als multi-filmprojecten.

Programma's die openen MVD bestanden
Windows
MAGIX Movie Edit Pro
MAGIX Video Pro X

Bestandstype2 MindView OS X Document

Ontwikkelaar MatchWare
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat N/A

.MVD optienummer2

Document gemaakt en gebruikt door MindView, een mind mapping-programma dat wordt gebruikt om ideeën visueel te brainstormen en te organiseren; slaat een project op, dat kan bestaan uit tekst, afbeeldingen, vormen, verbindende takken en andere mindmapelementen.

Meer informatie

OPMERKING: De MVD-bestandsextensie wordt gebruikt door de OS X-versie van MindView om documenten op te slaan. Het kan echter worden geopend door de Windows-versie van MindView. De MindView voor Windows-versie slaat documenten op met de bestandsextensie .MVDX .

Programma's die openen MVD bestanden
Windows
MatchWare MindView for Windows
Macintosh
MatchWare MindView for Mac

Over MVD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .mvd is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype MindView OS X Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.